Pulsvarmere i tubestrikk

Det hele startet med at en venninne strikket sokker i tubestrikk. Dette så veldig gøy ut og jeg tok et sokkegarn og satte i gang. Etter å strikket en stund fant jeg ut at jeg ikke hadde tålmodighet der og da til å strikke ferdig noen sokker og da kom ideen om pulsvarmere. Synes det blei litt artig med Labbetuss garnet sin fargeeffekt og heklekanten som viser fram fargene på en annen måte. 

Dette var så gøy så jeg måtte jo bare lage flere av disse 🙂 De gjør seg veldig godt i ensfarget også synes jeg.

Pga tubestrikken så blir de veldig fleksible som du ser på bildet nedenfor – rene «one-size-fits-all» 😉

 

Er veldig spent på hvordan de blir mottatt 🙂

3 kommentarer til «Pulsvarmere i tubestrikk»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *