Lite håndarbeid

Det har vært lite håndarbeid siden forrige helg … ikke fordi jeg ikke vil, men rett og slett for at tida går litt vel fort samt at det har vært forskjellig på kveldene.

Denne helgen har jeg hjulpet min niese med å lete etter slekt.

I går var en veldig positiv dag med mange treff og vi fant noen generasjoner i kirkebøkene i de forskjellige grenene og det var kjempemoro!  Dagen i dag har vært tyngre, det har ikke vært lett å finne det vi har lett etter. Måtte til slutt be om hjelp på DIS-Chatten og kom i havn på den personen. Det blir tungt å holde motivasjonen oppe når det går i motbakke, men vi gir ikke opp!

Kommer sterkere tilbake med håndarbeid om noen dager 🙂

Ha en fortsatt fin søndag!

 

2 kommentarer til «Lite håndarbeid»

  1. Kjempekjekt og intresant med slektsgranskining. gjorde det sjølv for noen år siden. fann masse bakover. fikk låne bøker på biblioteket som dei lånte fra andre bibliotek rundt omkring i landet. Masse arbeide, men kor gøy. Lykke til videre med det

  2. gretashobby:
    Ja, kjenner godt til det. Har holdt på med det siden 1998, men har jobbet lite med det de siste årene. Kjenner lysten til å finne ut mer er på plass igjen, så kanskje jeg kan få gjort litt … og ikke minst få lagt inn kildene på¨det jeg finner … var ikke flink til det når jeg begynte … hehe … så det blir litt av en jobb å oppdatere opplysningene mine. Men det blir bra til slutt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *