Gave til en liten guttepjokk :-)

En god venn og tidligere kollega av meg venter en liten gutt i september, og da mĂ„tte jeg jo bare lage noe 🙂 Det er vanskelig Ă„ velge mellom noe! Det er jo sĂ„ mye flott til disse smĂ„, men valget falt til slutt pĂ„ votter, sokker og lue. Det kan jo vĂŠre passende nĂ„r vi gĂ„r mot hĂžst og vinter.

Det er fĂžrste gang jeg har strikka votter pĂ„ 2 pinner (frem og tilbake) og ikke pĂ„ strĂžmpepinner.  En ny variant, men syntes egentlig at det var veldig greit og det gikk ganske fort unna 🙂 Og «det lier mi»

Lua skal bli av typen «djevellue» – fordi den sitter sĂ„ godt pĂ„ hodet pga passformen. Og det blir vel tĂžft til en liten tass 🙂 Det er jo ikke sĂ„ enkelt Ă„ fĂ„ inntrykk av den enda, men jeg tror den blir bra.

Bildet ble ikke sÄ veldig bra, men siden kameraet plutselig sluttet Ä virke sÄ mÄtte jeg jo bare bruke det bildet jeg rakk Ä ta. Men det gir nÄ et inntrykk i hvert fall.

Garnvalget ble Babyull i blĂ„ multifarge 🙂 Jeg liker jo blĂ„tt veldig godt! Og siden det er en gutt sĂ„ er vel det en passe fin farge.

En kommentar til «Gave til en liten guttepjokk :-)»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *