Hva skal jeg ta med?

Når jeg skal på tur så har jeg ALLTID med meg håndarbeide. Hvis jeg reiser uten så får jeg abstinenser og må innom en butikk og kjøpe garn og heklenål eller strikkepinner. Det går jo ikke an å gjøre sånn hver gang så derfor må jeg pakke med meg noe håndarbeid. Og jeg kan jo ikke ha med meg bare ett håndarbeid i tilfelle jeg blir veldig lei det jeg har med  …. hehehe 😉

Det blir en travel helg med mye tid på hotell, flyplasser og på fly … mye fin tid som kan utnyttes skikkelig!

Og da har jeg jo utfordringen/dilemmaet … hvilket håndarbeid skal jeg ta med.

Uttrykksikon tar avgjørelse

Jeg holder jo ikke bare på med ett om gangen som du ser ….

Et vanskelig valg som vanlig …. Men jeg kommer nok i havn til slutt.

Eller kanskje DU har noen forslag?

 

Det er ikke så mye som har blitt ferdig den siste uka, men jeg har i hvert fall fått strikket et nytt par med grytekluter 

Vis detaljer

 

De andre tingene blir ferdig til slutt de og … hehehe … men kanskje ikke  i dag eller denne helgen 😉

2 kommentarer til «Hva skal jeg ta med?»

  1. Godt å se at det er flere enn meg som har flere prosjekt på gang samtidig 🙂 Kanskje du skal se på størrelse og cekt bår du velger prosjekt å ta med? Kjekt med noe som tar liten plass 🙂 Strikkepinner/heklenål har du vel kanskje allerede skaffet deg? Jeg har ei heklenål i tre som jeg bare blir frustrert av, tror jeg skal få ordnet meg ei ny. Hjelper så lite at jeg har med meg prosjekt når jeg irriterer meg over heklenåla 😉 Jeg skal reise med tog om noen uker og da skal jeg ha med et prosjekt eller to 🙂

  2. dandilion:
    Har et bra lager av diverse nåler og pinner … hehehe. Har et håndarbeid i håndbagasjen og resten ligger i bagen. Har bare med 3 små prosjekt denne gang 🙂 Det er utrolig kjedelig når pinnen ikke fungerer godt. Har ikke prøvd med så mye med trepinner enda jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *