Baby Converse sko

Sånn, da var jeg ferdig med de baby Conversene som jeg hadde bestilling på. De blir hentet i morgen av bestemoren som skal gi de i bursdagspresang 🙂

Har laget noen flere såler så det skal bli noen til i forskjellige størrelser. De er artige og lage, men jeg kommer nok til å endre layouten litt på de. Synes ikke pass fasongen er helt optimal på disse. Disse blir veldig fine i knæsje og sterke farger 🙂

Skal prøve å få ferdige noen andre prosjekter også nå, før jeg fortsetter med noe nytt.

3 kommentarer til «Baby Converse sko»

  1. Så fine de var 🙂 Likte de godt i brunfargen 🙂
    Jeg har planer om å hekle slike også, men det er så mange forskjellige oppskrifter. Så vet jo ikke hvilke jeg skal velge :S

  2. Hei Tone-Britt! Du har ikke tilfeldigvis oppskrift på ei spedbarnstruse (som skal passe over bleia) og ei tilhørende søt babylue? Skal brukes til å ta bilder av babyer før de er 10 dager gamle i studio. På jakt etter litt retro looks. Mvh Ingrid Liv:-)

  3. Ingrid Helling:
    Hei Ingrid Liv 🙂 Nei, jeg har ikke oppskrift på en spedbarnstruse, men det skal nå kunne gå an og få laget uansett 🙂 Har diverse oppskrifter på babyluer, kommer litt an på hvilken type du tenker på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *