Garn og bok

I dag har jeg vært og handlet meg en del garn 🙂 Jeg fikk noe penger til bursdagen og noen av de har jeg i dag brukt på garn på Sørlandssenteret og noe på Strikkenett.no.

Og alt garnet jeg har kjøpt/bestilt i dag er Drops sitt Merino garn som jeg har fått veldig sansen for, og når det er 25% avslag så må jeg jo bare benytte sjansen nå.

Noe av garnet skal gå til pulsvarmere og luer som jeg har bestilling på.

Big Merino garnet skal jeg bruke til å strikke meg skjerf, lue og votter i blått og natur. Det naturfargede måtte jeg bestille på nett fordi det var godt utplukket i butikken. Har også bestilt meg garn til en tunika til meg selv 🙂 Og den gleder jeg meg til å strikke.

Men uansett så må noen av disse prosjektene vente til jeg er ferdig med de andre jeg holder på med nå. Kan ikke starte noen nye nå! Men da har jeg jo noen artige prosjekt å se fram til.

Og så måtte jeg jo bare ha denne:

Disse oppskriftene kan jo brukes uavhengig om man strikker Mariusmønster eller ikke. Men det blir nok noen prosjekt herfra og i vinter 🙂 i Mariusmønster!!

Men jeg har ikke brukt opp alle bursdagspengene på garn da, fikk faktisk kjøpt meg noen tøffe skoletter i dag også 🙂 Gleder meg til å bruke de! Og enda har jeg litt penger igjen … men har ikke bestemt meg hva de skal brukes på.

Jeg vet om noen få som er veldig flinke og ikke kjøper inn garn uten at de har spesifikke prosjekt på gang. Men jeg er ikke sånn, når det er godt tilbud på garn jeg bruker hele tiden og jeg har mulighet til det så fyller jeg på lageret … Skal alltids finne på noe å bruke det til, om jeg skulle glemme hva garnet egentlig skulle brukes til 🙂

Er det flere som er som meg, eller er dere alle flinke?

 

4 kommentarer til «Garn og bok»

  1. ja, er nok det. Og når eg skal kjøpe inn garn til spes prosjekt, så må eg ofte kjøpe noen nøste ekstra. kan jo hende det går meri enn kva som står i oppskrifta hehe. Eg og digger merinoe ekstra fin. Big merino har eg ikkje prøvd. Burde vel hive meg på å kjøpe litt mer hm.

  2. gretashobby:
    Du er nå ganske flink du Greta 🙂 En må alltid ha ett ekstra nøste eller 2 … det er bare sånn det er 😉 Big Merino er ganske likt Merino Extra Fine, men det er tykkere og er beregnet på pinne 5.

  3. Plutselig kommer jeg på et nytt prosjekt eller flere, så passer kanskje ikke garnet jeg har eller jeg skal ha andre farger. Eller så er det bare noe garn som ser så flott ut og sikkert kan brukes til noe kjekt 🙂 Jeg bør nok planlegge å bruke opp litt mer for neste garnkjøp. Jeg kan i hvert fall planlegge 😉 Merinoull er mykt og godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *