Enda mere garn og grytekluter

Var i butikken forrige uke og kjøpte meg noe garn for bursdagspengene mine, men i butikken var det godt utplukket så jeg tok meg en tur på Strikkenett.no på onsdags kvelden og bestilte enda mer. Og jeg må jammen meg si at jeg ble imponert, for fredag kunne jeg hente pakken med garn på posten. Snakk om at det gikk kjapt. Så denne gangen er det bare jeg som var treg med å få lagt det ut på bloggen. 

Det hvite og blå Big Merino skal gå til et sett med skjerf, lue og votter eller 2 … hehe … Det mørke lilla garnet skal sammen det hvite og sort (som jeg allerede har) bli til en tunika til meg selv 🙂 Det lyselilla og lyng fargede skal gå til bestillinger jeg har fått.

I morgen får jeg besøk av en venninne som har med garn og mønster til en tunika! Så fikk jeg en bestilling av en kollega på en gardinkappe til kjøkkenet, så nå begynner det å bli fylt opp i ordreboken. Og det synes jeg er kjempegøy! Og nå har jeg mange timers kos foran meg med alt garnet – synes det er en fin bruk av bursdagspenger jeg da 🙂 

 

Det har ikke blitt allverdens med håndarbeid de siste ukene, men har fått laget noen av «flagg»-gryteklutene mine. Har fått ferdig et par med svenskeflaggan, 2 par med det norske flagget og så holder jeg på med et dansk flagg også.

Jeg synes de blir tøffe jeg 🙂

2 kommentarer til «Enda mere garn og grytekluter»

  1. For eit herlig bilde med masse herlig garn. :0). Bestilte garn sjølv i dag til ein ny Marius og fikk garn på lørdag til ein anan marius. Det er mest det det går i no og litt småtteri her.
    Kjempekjekt med masse bestillinger. Skjønner ikkje att du ahr tid til så mye bestillinger når du jobber fult :0).
    Hyggelig å stikke innom bloggen din. hils mannen natta klem

  2. gretashobby:
    Hehehe … det er ikke så mye tid igjen til å fylle opp lageret til julemesser og sånt, men det får så være 🙂
    Hyggelig å følge din blogg også 🙂 Det skal jeg gjøre. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *