Bestillinger …

Min venninne kom innom på torsdag en liten tur. Hun hadde med seg garn til en tunika som jeg skal strikke på bestilling til henne 🙂 Denne har jeg god tid på, da den ikke trenger å være ferdig før rundt påske i 2013 🙂 

Men jammen meg ønsket hun ikke å få laget litt mere også 😉

 

Hun ville at jeg skulle strikke en mobilveske i Mariusmønsteret ….

og en pc-veske i samme mønsteret:

Begge bildene er fotografert fra Marius strikkeboken – kun for illustrasjon. 

Og ikke nok med det! Hun ville at jeg skulle strikke noen sokker også, og her ser du det mønsteret:

http://garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=611&lang=no

Så jeg har fått litt ekstra og ikke minst variert å lage. De tre siste tingene ønsker hun ferdig til jul 🙂

På fredag fikk jeg i tillegg enda en bestilling. Det var datteren til min «søster» som ønsket at jeg skulle strikke en vest i Mariusmønster i svart og gråtoner. Har avtalt at den skal være ferdig til april. Det skal være en bursdagsgave 🙂  Vil ikke ta på meg for mye som skal gjøres nå før jul, spesielt siden jeg prøver å fylle opp lageret til julemessene 🙂

Er veldig glad for at de vil bestille av meg 🙂

 

2 kommentarer til «Bestillinger …»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *