Ferdig med nok en bestilling :-)

Fredag kveld ble jeg ferdig med de bestilte hjertesokkene 🙂 Var litt treg med Ă„ fĂ„ tatt bildet, men hadde fĂ„tt sĂ„ god driv og fortsatte pĂ„ flere bestillinger. 

De var morsomme Ă„ strikke, men det har gĂ„tt med en del tid og konsentrasjon! Og ikke minst noen opprekkinger pga feil strikking … det synes jo innmari godt pĂ„ mĂžnsteret om man har strikket feil. Og sĂ„ er jo jeg litt perfeksjonist, sĂ„ jeg rekker opp. Vil ikke sende fra meg et hĂ„ndarbeid jeg ikke er fornĂžyd med.  

Tror nok ikke dette er noe jeg strikker for Ă„ ha pĂ„ lager, disse blir nok kun pĂ„ bestilling 🙂 Disse ble stilige synes jeg. Hva synes du?

7 kommentarer til «Ferdig med nok en bestilling :-)»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *