Og enda en …

Fikk litt hint tidligere i uka fra en bestiller om at hun hadde det ikke travelt med pulsvarmerne, men gledet seg veeeeldig til de ble ferdige … og jeg er ikke så treg, så jeg tok hintet 😉 Så når jeg nå var ferdig med hjertesokkene som jeg har jobbet med i 2 uker, hev jeg meg over pulsvarmerne.

Var litt spent på om jeg skulle få de ferdig i løpet av helgen, og jammen meg greide jeg det! Og det er jeg godt fornøyd med 🙂 

Bestiller ønsket lys blå og lys lilla i Merino Extra Fine. Begge har fått heklekanten og begge har fått tomler. Dette bildet viser det lilla paret fra oversiden, mens det lyse blå viser underdelen med tomlene. Har tatt noen bilder til. Fargene synes litt bedre på de.

Nå er det bare å håpe at bestiller blir fornøyd! Håper jo selvfølgelig det! 

I morgen må jeg se på hvilket håndarbeid jeg skal begynne med nå. PC veske i Marius eller baggy lue. PC-veska har jeg oppskrift til, men lua er noe jeg lager etter eget hode så er litt spent på jeg får den som jeg vil ha den. Spennende blir det i hvert fall. 

Ønsker alle sammen en flott uke!

 

3 kommentarer til «Og enda en …»

  1. Flotte pulsvanter også. Du får det unna. blir spennde med den baggylua da. Alltid utfordrende når ein har bestillinger uten oppskrift. Gøy. Ha ei kreativ uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *