På pinnen nå …

Det er ikke alltid jeg får jeg får tid til å gjøre alt jeg vil. Det er litt andre ting som krever ens tid og oppmerksomhet og da kan det gå noen dager mellom hver gang jeg blogger.

Har sett i en del av håndarbeidsgruppene som jeg er medlem i, at dagens tema er: Hva har du på pinnen nå? Og så tenkte at det går jo an og legge ut på bloggen også :-), man trenger jo ikke alltid legge ut bilder av det som er ferdig, men også ting man holder på med 🙂

Så her er det jeg holder på med for øyeblikket :

Dette skal bli en baggy lue i tubestrikk i Merino Extra Fine. Jeg har ingen oppskrift så her er det bare å prøve seg fram. Det er jo egentlig litt gøy å lage noe etter egen oppskrift, men det er jo alltid like spennende om det blir sånn som en har tenkt. 

Bildet viser nærbilde av tubestrikken. Et enkelt mønster å strikke og det går radig unna. Og det er jo noe jeg liker! At ting går fort unna og lage 😉

Håper at jeg skal greie å bli ferdig med den i dag, men i dag står både baking av kanelsnurrer og dekkskift på tapetet, så jeg får bare se hva jeg får tid til 🙂 Jeg er veldig spent på hvordan lua blir, og ikke minst om den blir som jeg har tenkt!

 

 

3 kommentarer til «På pinnen nå …»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *