Pulsvarmere til herre

Kjenner en som ønsket seg pulsvarmere, men det skulle ikke være sånt dill som heklekanter og sånt på de … og så måtte de være svarte! Og så skulle det være tomler på!

Disse fikk jeg gjort ferdig i går kveld. Og mottakeren var veldig fornøyd. De varmet veldig godt var tilbakemeldingen jeg fikk 🙂 Og da er jeg jo fornøyd! 

 

Vet ikke hvor mange par av disse jeg har strikket nå, men de er gøye å strikke og de er kjappe å strikke. Og så er det enkelt å tilpasse både størrelse og lengde. Tror nok det blir flere par av disse etterhvert.

Ha en fin søndag!

2 kommentarer til «Pulsvarmere til herre»

  1. Fine desse. Var på besøk på min gamlearbeidsplass på frdag og traff på Margitt. Da vart det nsakk om sokkemønster og pulsvanter. Så eg veit opprinnelsen til dei pulsvantane der 😀 Dei var fine. gubben liker dem skjønner eg

  2. gretashobby:
    Ja, det bunner ut i at jeg ikke hadde tålmodighet der og da til å strikke tubesokkene, men fant ut at det ble fine pulsvarmere 🙂 En morsom historie det 😉 Ja, han gjør det han og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *