Garnkjøp … igjen …

Da har jeg vært og kjøpt garn igjen … hehe … greide ikke la være!

Og nå er det store spørsmålet  … er det noen som ser hva dette skal bli?

Jeg hadde bestemt meg for at denne skulle jeg ikke lage, fordi jeg syntes ikke den så fin ut. Men så så jeg den min kollega hadde laget og den var knallflott … så da måtte jeg jo bare prøve allikevel 🙂

 

7 kommentarer til «Garnkjøp … igjen …»

  1. Er så godt og lese at andre også ikke kan motstå fristelsen til garnkjøp:) Har nemlig mani selv,,men jeg tipper du skal strikke Skappel genseren:) Så lykke til med pinner og garn. En god helg også:)

  2. så du også skal lage Dorthegenser. Snart berr eg som ikkje lager den. Ikkje uten att eg får det i oppdrag. Men du vert sikkert fin i den du. Eg ahdde ikkje kledt den

  3. gretashobby:
    Tror vel sånt sett at du kunne kledd den bedre enn meg. Men ser for meg at det er godt å ha en stor genser å ha utenpå 🙂 Det går an å strikke til deg selv og … uten bestilling 😉 Klem

  4. gretashobby:
    Hehehe … en må endre seg litt av og til 😉
    Var fast bestemt på å ikke strikke genseren, men ble overbevist når jeg så hvordan den kunne bli 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *