Enda en lue er ferdig :-)

Da er jeg ferdig med den tubestrikkete lua som jeg har strikket etter egen oppskrift 🙂 Slet litt med fellingen pga mĂžnsteret og det mĂ„tte jo  fĂžlge med oppover sĂ„ langt som mulig. Jeg er veldig fornĂžyd med hvordan den ble. NĂ„ gjenstĂ„r det bare Ă„ se om mottakeren er fornĂžyd med lengden pĂ„ den.

Luen er strikket i Drops Merino Extra Fine pĂ„ pinne 3,5. Et utrolig deilig garn Ă„ strikke med 🙂

Og sĂ„ er det til Ă„ lure  hva slags prosjekt jeg skal starte med nĂ„! Jeg har jo veldig lyst til Ă„ strikke genseren til meg selv, men jeg burde jo vĂŠre fornuftig og fĂ„ laget ferdig diverse ting til julemessene jeg skal pĂ„. Det begynner egentlig Ă„ bli litt dĂ„rlig tid. SĂ„ jeg fĂ„r nok prĂžve Ă„ vĂŠre fornuftig … 

2 kommentarer til «Enda en lue er ferdig :-)»

  1. Lua vart knallfin. Klart mottaker blir fornÞgd. Skulle bare mangle. du har sikkert nok til messa. Strikk genser til deg sjÞlv du som du kan ha pÄ deg pÄ messa:0). Ha ein flott dag, vennen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *