Mislykka grytekluter = veske?

Jeg begynte på gryteklut nr. 2 i et par i går formiddag. Syntes det gikk så fort og lett og strikke den. Når jeg var ferdig med å felle av så ser jeg at den ble altfor kort sammenlignet med den andre! Det tar ikke lange tiden før jeg ser at jeg har glemt en mønsterrapport!

Jeg gadd ikke å rekke opp over halvparten av grytekluten og da kom jeg til å tenke på et forslag jeg fikk tidligere.  Hvorfor ikke lage vesker 🙂 

pga mønsteret er det mye tråder på baksiden, så jeg skal sy et for inni veskene, samt sette inn en glidelås i de. Da tror jeg de blir bra jeg 🙂

Men om det slår an … se det er ikke godt å si.

 

2 kommentarer til «Mislykka grytekluter = veske?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *