På pinnen nå … 3

Det er på tide med en liten oppdatering av hva jeg holder på med nå 🙂

Det har vært noen travle dager hvor jeg har prioritert andre ting enn håndarbeid … det må til av og til det og 😉 Utover å lage opp litt julepynt og grytekluter til julemesse, så har jeg 3 andre oppdrag som skal være ferdig før jul. Jeg skal strikke en pc-veske i Marius-mønster, 1 strikket hel dress med hette i str. 3 år og en stk Marius genser i str. M. Tror ikke det skal bli mye fritidsproblemer framover 🙂 Har også 2 luer som jeg skal strikke, men sliter litt med å få tak i rette fargene på garnet i den lokale butikken … så inntil videre må de vente.

Jeg er helt utrolig ajour med diverse ting før jul. Julegavene med unntak av de til barna er ferdig innkjøpt og innpakket. Kalendergavene er innkjøpt, men ikke pakket inn enda. Har fått tatt nedvasken av stua (med god hjelp av gubben). Det er en utrolig god følelse å vite at jeg har god kontroll med forberedelsene til advent og jul 🙂

Prosjektet på pinnene nå er strikkede grytekluter med 8-bladsroser. 

Disse blir strikket i Gjestal sitt Bomull Sport på pinne 3. Mønsteret har jeg funnet på Garnstudio.com

I helgen har jeg planer om å få strikket mye 🙂 Så gjenstår det å se om det blir som jeg tenker 😉

Ha en fin kveld og riktig god helg!

3 kommentarer til «På pinnen nå … 3»

  1. Du er jammen kommet langt må eg sei. Eg ligger noe etter eg da. Men vi skal ah langhelg i begen neste helg og da tenker eg att ein del av gavene er unnagjort og noen levert også. Har noen som eg skal strikke da. håper bare eg rekker det, men det spørs. Nedvasken bruker eg å ta til våren, siden vi brenner så enromt lys inne no denne tida av året.
    Eg og håper å få strikka masse denne helga. Så kanskje eg får litt mer oversikt over kva eg rekker. I dag vert det lite gjort. Skal til Lærdal på kontroll med kneet. Og da går heile dagen.
    Ønsker deg og din kjære ei super helg.

  2. Jeg har både kjøpt og laget gaver, men er ikke helt ferdig med noen enda. Må liksom lande litt på at de er klar før jeg pakker dem inn 🙂 Kanskje skal det noe mer inn i gaven? Planen er å lage litt mer også. Får se hva jeg rekker 🙂 God helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *