På pinnen nå … 4

Ble ferdig med julegryteklutenparet på fredag kveld 🙂 Lørdag startet jeg med det som skal bli en babydress i koksgrått og hvitt. Strikker med dobbel babyull garn på pinne 3,5 & 4. Går greit unna, selv om det nok gjenstår en del arbeid her 🙂

Er spent på hvordan den blir og hvordan jeg treffer med størrelsen. Oppskriften går t.o.m. 2 år, og jeg skal strikke ca. 3 år str., så det er noe å passe på der og 🙂 Foreløpig er jeg godt fornøyd .-)

Ha en fin uke alle sammen!

4 kommentarer til «På pinnen nå … 4»

  1. Hei hei. Det vert nok prefekt skal du sjå. Kan dette du å gjere ting større, så det er nok ikkje noe probelm. Gleder emg til å sjå sluttresultatet. så må eg få gratulere med vel overstått bryllupsdag. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *