På pinnen nå …. 4 …. fremdeles

Det er deilig å se at et arbeid går framover 🙂 Nå har jeg kommet så langt at jeg skal strikke mønsteret øverst på brystet og ryggen. Det har gått fort unna, for det er ikke så mye jeg har hatt tid til å sitte med håndarbeid denne uken. Av og til må man jo prioritere andre ting 😉 Men jeg ser jo at det har vært bra fremgang allikevel.

Når mønsteret er ferdig strikket gjenstår skuldre, hals, ermene og hetta, samt frontkantene i knappestolpen. Det er mye putleri, men fremgangen synes jo fort og det er alltid en ekstra oppmuntring!

Du skimter mønsteret rett under hetta på bilden nedenfor. Da er det ikke så mye igjen på selve «bolen»! Og det er jo en veldig god følelse å ha kommet så langt. Og jeg tror det er noen som blir veldig glad om denne er ferdig før jul 😉

Mønsteret var så lite på utskriften og ikke så lett å følge med på, og i hvert fall ikke når man har flere masker enn mønsteret opprinnelig er ment på. Derfor laget jeg mønsteret slik det skal være, og i den størrelsen jeg skal ha. Det er mye lettere å følge med på mønsteret når jeg kan stryke ut mønsterlinjene etterhvert som jeg er ferdig med de.

Denne helgen har jeg fått gjort klart huset til advent, og første porsjon med pepperkaker er i havn. Både glutenfrie og vanlige! Nå skal jeg sette med ned og kose meg med håndarbeidet resten av kvelden 🙂 Egentlig ganske velfortjent synes jeg 🙂

Ønsker deg og dine en flott søndagskveld 🙂

En kommentar til «På pinnen nå …. 4 …. fremdeles»

  1. Hei hei. så masse du får unna da. Både av strikking og husarbeide. Her har vi berre kost oss i Bergen i helgen. Skal begynne med å få huset på stell i morra og alle prosjekta til jul. Tror eg trenger ein månad ekstra til jul. hehe. gleder emg til å sjå dressen ferdig. klemmen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *