Det går framover :-)

Det går framover med babydressen 🙂

Nå er også første arm ferdig og jeg har begynt på arm nr. 2 i kveld 🙂 Etter det venter strikking av hette og baklommer (de hadde jeg nesten glemt), og knappestolpene. Og selvfølgelig litt montering. Bilde får komme litt senere 🙂 når jeg har kommet litt lenger 🙂

Jeg har bedt oppdragsgiver om mer garn, da jeg kun har 2 nøster igjen av hovedfargen og såpass mye strikk igjen. Og hun er effektiv – garnet blir levert til meg i morgen :-). Hvis alt går som jeg ønsker, så er jeg forhåpentligvis ferdig med dressen i løpet av helgen. Det hadde passet ypperlig 🙂

Så får tiden bare vise om jeg får det til 🙂 Kan av og til legge opp en litt stram tidsplan … hehehe 😉

 

4 kommentarer til «Det går framover :-)»

  1. det går nok skal du sjå. du får la din kjære gjøre alt som er kjedlelig i helgen, så kan du konsentrere deg om strikkingen. Sei att det er eit forslag fra meg hehe

  2. Greta:
    Hehehe … det hørtes ut som en god ide 😉 men han er nok ikke heime denne helga … Men tror nok jeg skal få til å få strikket litt i helgen allikevel 🙂

  3. heldigste mamman til tri troll:
    Takk 🙂 Det er moro å se hvordan den utvikler seg 🙂 Skal bli ekstra spennende når jeg skal montere den! Det er alltid moro å se om den blir som jeg har forestilt meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *