Et lite juleverksted må til ;-)

Tok meg en liten pause fra strikkeriene i dag. I dag har jeg og tullemor kost oss med å lage forskjellige ting til jul 🙂 Et lite juleverksted må man ta seg tid til 🙂

Disse var artige å lage, men kanskje litt vanskelige for tulla – men i samarbeid så ble vi ferdige med disse. De blir fine på juletreet mente frøkna 😉

 

Mens frøkna malte det som skal bli engler på benk, så satte mor seg ned og lagde noen julekort. Det tar tid å klippe ut motivene, men i dag har jeg «jukset» litt. Hadde noen som jeg bare kunne trykke ut av arkene og da går det mye fortere! Synes det er morsomt å montere de og ikke minst  veldig moro å se de ferdige.

Jeg lagde noen pyramidekort og noen 3D kort. Synes de ble flotte jeg, hva synes du?

Det var ei lita frøken som plutselig fikk lyst til å lage noen kort hun og 😉 Så her er bilder av de småkortene hun laget. Litt enklere type enn mors, men synes disse også ble bra 🙂

Nå er det på tide å finne fram symaskinen og sy noen sømmer på babydressen slik at jeg får montert armene på plass. Holder på med baklommene, men greit å gjøre det ferdig slik at jeg bare kan fortsette med hetta når de er ferdige. Kjenner jeg blir veldig ivrig til å se dressen ferdig 🙂

i kveld skal jeg og ungene kose oss med julesnop og julebrus. Og jeg skal kose meg med strikketøyet!  Ønsker dere alle en flott lørdagskveld og 1. desember 🙂

En kommentar til «Et lite juleverksted må til ;-)»

  1. Her var det mange flotte kort. Sånt har eg aldri laga sjølv. Kjøper slikt eg. Har liksom ikkje tid til noko anna enn strikking for tida.
    Kjekt å kunne ah juleverkstad og laga ting saman med barna. Koselig det.
    Tenker det vert ein fin lørdagskveld. Kos dere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *