På pinnen nå 4 …. det nærmer seg det nærmer seg ;-)

Siden datteren heller ville være ute og leke i snøen enn å reise på Juleverksted hos Husflidslaget fikk jeg tid til å sette meg ned med strikketøyet igjen 🙂 Nå har jeg fått sydd på baklommene. Et møysommelig arbeid, men resultatet synes jeg ble ganske fint 🙂

Har tatt noen bilder av dressen med ferdig monterte armer også. Her er dressen vist bakfra:

Og her er den vist forfra:

Dressen er jo ikke ferdig enda. Skal strikke knappestolpe og kant rundt hetta også. Har prøvd å få til en tupp hvor det skal henge en dusk på hetta, men jeg er ikke særlig fornøyd med den!

Så det blir nok til at jeg rekker opp den øvre delen og prøver på nytt. Tuppen ble ikke helt som jeg ville ha den, og da er det like greit å rekke opp ellers så vil jeg irritere meg noe veldig over den … hehe … kjenner meg selv såpass godt!

Men tror nok at når jeg får orden på hetta, så blir det bra 🙂 

Her ser dere den øvre delen bakfra:

og her ser dere den framme:

Da blir det og rekke opp hetta som er neste  på prosjektet. Når jeg har fått den som jeg vil ha den, så er det klart for kanter og knappestolpen som gjenstår … ja utenom å sy i knappene da … 

Begynner å bli klar for å bli ferdig, men vet jo at montering tar tid. Men jeg er godt fornøyd så langt 🙂 

Ha en fin kveld, med og uten håndarbeid:-)

4 kommentarer til «På pinnen nå 4 …. det nærmer seg det nærmer seg ;-)»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *