Og da var den bestillingen ferdig også :-)

Da ble jeg jammen meg ferdig med en bestilling til denne helgen 🙂 Men det var jo forsåvidt en rask jobb det 😉 Nemlig en lue i tubestrikken. Måtte jobbe litt med fellingen, men tror jeg har funnet meg en god variant til senere prosjekter 🙂

Fargen er litt misvisende, den er lyseblå og er strikket i Merino Extra Fine. Utrolig deilig garn å strikke med!

Det er jo hyggelig med alle bestillinger som er ferdige og. Tror og håper at bestiller gleder seg til å få denne. Kanskje det blir julebilde med nystrikket lue og matchende pulsvarmere allikevel 😉

Skal strikke en til av denne luen i lys lilla og til samme mottaker, men nå er det et annet prosjekt som er på gang først. Neste prosjekt jeg skal strikke er en Mariusgenser i blått og hvitt Merino Extra Fine som skal være ferdig før jul. Så det er bare å komme i gang med den 🙂 Jeg gleder meg faktisk til å strikke den. Tror den kommer til å bli fin med den flotte klare blå-fargen med hvitt mønster.

4 kommentarer til «Og da var den bestillingen ferdig også :-)»

 1. Sjå der ja. Det går unna min venn. Den var fin og den er strikket i eit deilig garn. Uten tvil.
  Ein ting du skal vere oppmerksom på med Mariusgenser i ekstra fin. Det går mer garn. bare så du er kalr over det.
  Eg strikker dem alltid noen cm lengre enn i oppskrifta. Da tenker eg på dem emd rudnfelling. Veit jo ikkje kva sort du skal lage. Men i str M strikker eg dei ca 45 sm i bolen før armer og mønster. og da går det med ca 11 nøster med bunnfarge istede for 9 som er oppgitt i oppskrifta. Dermed er det ikkje bare dei ekstra cm som tar garnet. Bare som eit lite tips.
  Lykke til med genseren. du rekker det fint. klemmen

 2. Greta:
  Takk for gode tips 🙂 Jeg skal strikke den klassiske genseren. Har allerede bedt om mer garn, da bestiller ville ha den ekstra lang 🙂 Men er veldig glad for at du vil dele erfaringer med meg.
  Takk for tilliten! Jeg har fått startet på armen i dag morges.
  Ønsker deg en fin dag! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *