Snø! Ikke håndarbeid?!

Jeg har ikke fått så mye tid til håndarbeide denne uken … i grunnen forsvinner uka himla fort for tida …  

Og det har jammen meg denne dagen gjort også … uten at jeg har lagt en finger på håndarbeidet … I dag har nemlig jeg brukt over 3,5 time på snømåking og jeg er enda ikke ferdig!! Tror nok at mannen i huset får måke seg vei inn til oss i morgen ;P  Så i dag blir det et innlegg om snø og vinter!

Slik så det ut på tunet før jeg kom i gang med måkinga. 

Snøhulehaugen til lisjefrøkna har strakt seg langt ut på tunet! Det er mye snø som måtte fjernes her  … omtrent på linje med den grønne papirdunken går plenen ….

Jammen meg måtte jeg legge skikkelig tyngde bak for å få åpnet både inngangsdøra og verandadøra i morges! Og naboen i kjelleren hadde 40-50 cm med snø oppover døra. Forbarmet oss over ham og spadde vekk snøen slik at han skal kan komme seg ut av huset! 

Håper snart at det er slutt med snøværet! Selv om det sånt sett ser hyggelig ut med snø og at det blir lysere så er det noe herk å kjøre bil for tida! Godt jeg ikke må ut i dag eller i morgen! Har sørget for å få inn nok ved i huset … så nå kan lisjefrøkna og jeg kose oss inne uansett vær ute! 

Når det gjelder håndarbeidet så er prosjektet på pinnen nå en Mariusgenser i blått med hvitt mønster.  Bilder kommer senere når jeg har kommet til mønsteret på genseren!

Ønsker alle en riktig god 3 helg i advent!

2 kommentarer til «Snø! Ikke håndarbeid?!»

  1. Så mye snø dere har da. Skulle ikkje flytta fra sogn, skjønner eg. her har vi vel egentlig ikkje snø. Men vi får det vel att seianre. Best du lar din kjære ta snømåkingen i morra ja. du må da ha litt tid til håndarbeide også. Eg skal til å feste ein milin tråder no.Kan ikkje sei eg gleder meg til det. Men det må til. ha ein fin lørdagskveld klemmen

  2. Greta:
    Hehehe, den har jeg hørt før i dag 😉 Ja, har jo en Marius å bli ferdig med 🙂 Det er en kjempe-kjedelig jobb, men det må til! God følelse når man er ferdig da 🙂 Ha en flott lørdagskveld du og Greta 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *