På pinnen nå – Marius-genser i blått og hvitt

Prosjektet jeg har på pinnene nå er en bestilling som skal være julegave 🙂 En strikket Marius genser i blått og hvitt Merino Extra Fine garn. Utrolig godt garn å strikke av!

I helgen ble jeg ferdig med begge armene. I tillegg fikk jeg begynt på vrangborden på bolen. Er godt fornøyd så langt 🙂

Nå skal jeg bruke resten av kvelden til å strikke på genseren 🙂 Med fyr på peisen så tror jeg det blir trivelig 🙂

Ha en flott kveld!

6 kommentarer til «På pinnen nå – Marius-genser i blått og hvitt»

  1. Du begynner å få det litt travelt, men det går vel akkurat om den ikkje skal sendes i posten. Skal skaffe emg symaskin eg og neste år. Så får eg montert plagga sjølv. Og det er jo greit å ha symskin til andre ting også. Kos deg med strikkingen resten av kvelden klem

  2. Greta:
    Ja, men jeg har på meg til søndag. Den skal leveres i området, så jeg slepper å regne inn «reisetid» på den. Har også fått beskjed om at hvis jeg ikke rekker det så er det ikke noen krise, men jeg vil jo så gjerne bli ferdig og dermed gjøre både mottaker og bestiller fornøyde 🙂 Satser på at det går fint 🙂 Takk 🙂

  3. Og her jobbes det med Mariusstrikk også kan jeg se,,og kan tenke meg pinnen har gått varm nå i kveld. Men skjønner det er godt og få den ferdig til jul,,rart med det når det er et oppdrag:) Så da blir nok du lettet og en mottaker blir kjempeglad for en flott gave:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *