Juleferie, men ikke håndarbeidsferie ….

Det har ikke vært mye lyd fra meg i romjula. Jeg har ikke sittet så mye med håndarbeid som jeg hadde tenkt, tida har gått litt for fort for meg. Selv om jeg har tatt juleferie har jeg ikke tatt håndarbeidsferie! Selv om det kan virke sånn …

Vi har jo også hatt besøk siden den 22. desember og da skjer det jo litt annet i huset også 🙂 Men det er jammen meg utrolig hvor fort tida går, nå er det jammen meg bare en dag igjen av 2012.

Jeg har fått strikket et par svarte pulsvarmere til min kjære «søs» 🙂 Bilde kommer senere. Har de siste dagene holdt på med et par grytekluter med reinsdyr, som jeg snart er ferdig med. Skal få lagt ut bilde av de også. Samtidig tenker jeg litt på hva jeg har lyst til å lage før jeg hiver meg over oppdragene igjen litt utpå nyåret 🙂 Tror kanskje jeg skal prøve å lage uglevotter som jeg har sett en flott oppskrift på og Kari Traa lua som jeg har sett en fin oppskrift på. Har jo veldig lyst til å prøve å lage noe nytt også 🙂

Ellers så er det vel kanskje nå det er greit å lage juleting … hehehe … rekker ikke så mye av det rett før jul ;P Så det kan kanskje bli noen flere juleting … vi får se

Har så mange tanker og planer hva jeg vil lage, og så får tida vise hva det blir av de prosjektene 🙂

Ønsker alle en fin søndag! Den aller siste i 2012!

 

2 kommentarer til «Juleferie, men ikke håndarbeidsferie ….»

  1. Mange planer og ønsker om ting å lage. Eg har mange drømmer om ting eg vil alge eg og. Men har noen oppdrag først. Bundastrømper først, i alle fall den eine, så eg kan strikke litt på eit hentesett. Kanskje eg må bestille meg flere pinner hehe. Får vente til over nyttår og sjå kor langt eg kjem meg.
    Lage juleting no er ikkje dumt. Skal i alle fall begynne med julegave og slikt mye før neste år enn det eg gjorde i år. Orker ikkje slikt stress før jul ein gong til. Men no er eg utkvilt, så da kan eg starte for fult att. Håper du får ein koselig avsluttning på det gamle året og ein flott start på det nye. klemmen

  2. Greta:
    Hyggelig å høre at andre har det sånn og 🙂 Kos deg med bunadstrømpene 🙂 Ønsker deg også en koselig avslutning på 2012 og ikke minst de beste ønsker for 2013 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *