Mine aller siste håndarbeidsprosjekter ….. Strikkede grytekluter og lue

Da er jeg ferdig med mine aller siste håndarbeidsprosjekter!  ….. For i år altså … ikke for godt 😉

Nå er det ikke lenge igjen av året, og jeg rekker nok å starte med et nytt prosjekt, men det blir nok ikke ferdig før i 2013 en gang!

Jeg er flink til å lage ekstra jobb for meg selv! Når jeg hadde strikket over halvveis på gryteklut nr. 2 så jeg at jeg hadde glemt en mønsterbord … og for en gangs skyld gadd jeg ikke å rekke opp alt jeg hadde strikket, så jeg prøvde å fikse på det … men jeg synes ikke det ser så bra ut … så da må jeg jo strikke 2 nye grytekluter slik at det blir like par! Innmari irriterende!!

 

Disse er strikket i Gjestal sitt Bomull Sport garn på pinne 3,5.

Har lenge hatt lyst til å prøve en oppskrift jeg fant her: http://madamenmim.blogspot.no/2010/10/kariluer.html 

Syntes disse luene så så stilige ut at jeg måtte jo bare prøve. Hadde en del restegarn av Merino Extra Fine etter å ha strikket diverse pulsvarmere og skjerf. Lua som er en litt baggy type er strikket i svart, lys blå og lys lilla på pinne 3,5 og 4. 

 

8 kommentarer til «Mine aller siste håndarbeidsprosjekter ….. Strikkede grytekluter og lue»

  1. som du produserer min venn. Her er det ikkje full produksjon enno, men kanskje fr AHELGA ATT. fÅR SKJÅ KVA SOM SKJER. eR FLERE KANSKJE PROSJEKTER EG MÅ HA AVKLARING PÅ. Ops, her vart det visst store bokstaver. Seint for ei gammel dame. hehe.
    veldig flotte gryte kluter du har laga. Og lua var tøff. Er så masse småprosjekt eg og vil prøve ut, men rekker det visst ikkje før eg vert gammel. da er det vel fare for att eg har glemt dem. Fortsatt fin kveld. den siste i året som har vore. Hils din kjære så masse fra meg

  2. Greta:
    Tusen takk Greta 🙂 Ta den tida du trenger 🙂 Viktig å ikke stresse … hehehe … det har vi vel begge følt på i desember …
    En fortsatt fin kveld til dere også 🙂 Skal hilse så mye tilbake!

  3. De var tøffe altså. Og jeg så ikke den feilen jeg, måtte se flere ganger. Var vel kanskje fordi jeg ble så imponert over dyra, de var så fine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *