På pinnen 2 ….

Jeg er av den typen som ikke kan holde på med bare et håndarbeid av gangen, jeg må veksle litt mellom flere. Unntaket er hvis jeg har tidsfrist på meg til å bli ferdig, da presser jeg meg selv til å holde på med kun en ting, men jeg går nok fortere lei et håndarbeid da …

Fant en oppskrift i Drops sin julekalender som jeg bare måtte prøve:

Oppskriften finner du her:

http://garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=866&lang=no

Jeg bruker Merino Extra Fine på pinne 3,5 i stedet for det garnet og pinnestørrelsen som står i oppskriften. Men synes at det ser fint ut foreløpig. Blir spennende å se hvordan slutt resultatet blir!

Hva har du på pinnen nå?

10 kommentarer til «På pinnen 2 ….»

 1. Så fine disse blir!
  Jeg har absolutt ingenting på pinnen nå. Fingrene mine er litt kranglete, så strikking er uaktuelt for tiden. Men heldigvis har jeg symaskinen 😉

 2. Spennende. Jeg prøver å holde meg til en ting om gangen når det gjelder håndarbeide jeg…liker ikke ufoer…men av og til må jeg prøve nye teknikker osv…men det gjelder ikke som prosjekt da…Og nå strikker jeg på en telemarksjakke til en liten tulle.

 3. Trulte H:
  Det er jo det beste det – å gjøre seg ferdig med en ting av gangen 🙂 Men gleden når man endelig er ferdig med en UFO er jo deilig den og 🙂
  Gleder meg til å se bilde av jakka 🙂 Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 4. god morgen. Skjønner godt att du må ha flere ting på pinnene samtidig. har man tidsfrister må man sjølvsagt stort sett konsentrere seg om det, men ellers.
  Desse blir knallfine og det blir nok lua i innlegget før også. Har planer om å vere med på den der med garnsparingspenger. får sjå om eg kjem igang. Har brukt opp 3 nøster i år, så eg ahr tellinga enno. men ahr ikkje algt vekk 30 kr. Ha ein fin dag vennen

 5. Greta:
  Godt å høre at det er flere som har det sånn 🙂
  Takk 🙂 Jeg har laga bøssa og begynt å legge på, men skriver opp de nøstene jeg ikke får lagt vekk 10’ere på med en gang. Skal i hvertfall gjøre det jeg kan for å få det til 🙂 Men fortsetter jeg sånn så blir det dyrt … har allerede brukt opp 5 nøster denne uka … hehe

 6. iina:
  Jeg har også fått veldig sansen for lappeteknikk etter hvert, men det blir ikke så ofte jeg holder på med det … dessverre. Skulle hatt noen flere timer i døgnet 😉 Ha en fin søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *