1. garnkjøp i 2013

I romjulen bestilte jeg litt Drops garn fra Strikkenett.no. Var greit å bestille mens de hadde 25% tilbud på alpacca-garnet. Nå endte jeg ikke opp med å bestille så mye alpaca-garn, men litt ble det.

Koksgrått Drops Alpaca ble kjøpt inn – begynte på et prosjekt men syntes arbeidet ble for glissent så jeg bestemte meg for å kjøpe mer slik at jeg kan bruke 2 tråder Alpaca og 1 tråd Mohair. Kan du gjette hvilket prosjekt jeg tenker på da 😉

Har funnet en votteoppskrift med ugler som i utgangspunktet skal strikkes med Hubro garn og pinne str 9. Så jeg bestilte noen nøster av Andes  som er en tykkere variant av Drops Nepal. Blir spennende å prøve votteoppskriften med dette garnet:

Lace er et spennende garn med bl.a. Alpaca, Lin og Silke og jeg har hatt veldig lyst til å prøve det. Har sett at det anbefales til skjerf/sjal. Bestilte derfor noen nøster i min favorittfarge som skal bli skjerf/sjal til meg ved anledning 🙂 Gjør jo ikke noe om det blir liggende litt før jeg får tid til å bruke det. 

Jeg manglet litt Merino Extra Fine i fargene Jeansblå og Marine. Bestilte derfor noen nøster av hver 🙂

Har hørt snakk om at SparKjøp har 20% på garn i januar, så jeg blir nok å kjøpe noe der og. Spesielt bomullsgarnet som jeg bruker veldig mye av i løpet av et år. Har du planer om å handle garn hos SparKjøp?

Har du kjøpt noe nytt garn i 2013?

Ha en fortsatt fin kveld 🙂

6 kommentarer til «1. garnkjøp i 2013»

  1. Det var mykje herligt garn. Kjøpte litt garn i romjula, men det teller vel ikkje nei. Bestilte foresten Islandsgarn husker ikkje kva det heiter no per mail i går. Og håper på å få meg ein tur på sparkjøp i førde i løpet av månaden. viss ikkje får eg vel bestille litt. får sjå det litt an.

  2. Å der var det mye fint garn, og så flotte farger da. Skulle nok kjøpt litt mer garn jeg også, men da tror jeg kanskje gubben hadde eksplodert for en gang skyld…Han sier han vasser i plastkasser med garn når han skal gjøre rent…hehe…

  3. Greta:
    Var innom SparKjøp her i forrige uke, men det var dagen etter varetellinga og det var lite utvalg.Skal prøve igjen denne uken 🙂
    Spennende med islandsgarnet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *