3 i 1 …. rene Kinderegget jo ;-)

I dag er det så mye sport på TV’en og da er det ikke så lett å komme seg ut og gå en tur på glatta i det fine været. Men for å gjøre noe med samvittigheten så måtte jeg jo finne på noe!

Løsningen ble å flytte ergometersykkelen framfor TV’en. Fant fram et enkelt strikketøy og satte meg på sykkelen! Ikke så verst utsikt dette her vel 😉 Og samtidig trimme!


 

Det ble en halvtime på sykkelen med strikketøyet og skiskyting for damene på TV’en! Er egentlig godt fornøyd med det jeg 🙂 Uansett er det jo bedre enn ingenting!

Nå skal jeg kose meg videre med TV-sporten og håndarbeidet 🙂 Kanskje jeg kan bli ferdig med av prosjektene mine i løpet av dagen 🙂 Ha en fortsatt fin søndag med håndarbeid eller andre aktiviteter 🙂

 

2 kommentarer til «3 i 1 …. rene Kinderegget jo ;-)»

  1. hehe. Den var ny. den har eg ikkje tenkt på. eg har snakka i tlf og sykklet samtidig. sykkla og sett tv. Men ikkje strikka emdan eg ykkla og sett tv samtidig. Kanskje eg skal prøve det ein gong . morro tanke

  2. Greta:
    Det har jeg gjort mange ganger! Jeg synes det mildt sagt er dritkjedelig å sykle, men av og til så må det til. Og har funnet ut at et strikketøy eller hekletøy fungerer bra samtidig som beina går 🙂 Absolutt noe å prøve! 3 fluer i en smekk …. rene Kinderegget 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *