Ferdig med 2 lue-bestillinger

Mandag fikk jeg levert første oppdrag i 2013 – nemlig en tubestrikket lue i lys lilla 🙂 Bestiller var veldig fornøyd med lua og ser fram til å bruke matchende lue og pulsvarmere 🙂

 

Etter at jeg var ferdig med det første lueoppdraget, måtte jeg snike inn en luebestilling fra laaaangt tilbake i tid – nemlig fra gubben 😉 Han ønsket seg en tynn lue i alpakka. Og det har han gjort lenge … men det er vel et ordtak om «skomakerens barn har ikke sko» …. Innimellom oppdrag må jeg passe på og prioritere å lage ting til familien og 🙂 Og nå var det gubben sin tur 🙂

Trodde av en eller annen grunn at jeg ikke hadde nok alpakka-garn i svart, så da ble fargen grå i stedet. Så viser det seg at jeg ikke greide å bruke opp et nøste en gang … hmm … Men da har jeg jo i hvert fall nok svart alpakkagarn til å strikke en lue til 😉 

Men den må nok vente litt, for nå blir det noen hekle-oppdrag som må tas først. Og jeg gleder meg litt til det … jeg har nesten ikke heklet siden november …. Ikkje braaa! 

Men i kveld skal jeg nå kose meg med å strikke videre på min Dorthe-genser 🙂 Ha en flott søndagskveld alle sammen! De beste ønsker for den kommende uken!

9 kommentarer til «Ferdig med 2 lue-bestillinger»

 1. Flotte luer og nydelig farge på den første,,,og du har helt rett at våre nærmeste og en selv blir sist prioritert på både luer og sokker. Så er noe i det ordtaket ja. Men håper mannen ble glad for en ny lue,,så da kan du fortsette med annet igjen:)

 2. Hei. flotte luer. eg og likte godt fargen på den første. Mannen trenger vel lue no når det er så kaldt. skulle hatt bilde på hodet da. Så vi fikk sjå kor fin han vart :0).
  Må passe på å lage litt til seg sjølv også ja.
  Hekle du egentlig gjorde mest av før, var det ikkje? gleder emg til å sjå kva du får til. Er så spent på om eg får garnet til islandsgenseren eg skal strikke i dag. No er deet på tide syns eg.
  Ha ein flott dag

 3. Greta:
  En må det innimellom og 🙂
  Hekle er det jeg har gjort mest av, det siste halve året har det blitt mye strikking. Men nå har jeg noen hekleoppdrag også, og det er moro 🙂
  Håper Islandsgarnet kom i går! Ha en fin dag Greta 🙂 Klem

 4. Gubben er kjempefornøyd med lua, god og varm og sitter som ett skudd. Sånå ønsker han seg ei svart ei og

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *