20% salg på garn på SparKjøp

SparKjøp har de siste årene hatt 20% avslag på alt garn i hele januar. Takket være flere store oppdrag før jul samt den provisoriske «julebutikken» jeg hadde på jobb hadde jeg fått satt inn penger på «håndarbeidskontoen» min i påvente av salget.

Sist fredag tok jeg omsider turen innom SparKjøp og fikk kjøpt meg litt garn ….

Planen var å kjøpe hovedsaklig Bomull Sport som jeg bruker til bl.a. de hekla og strikka gryteklutene, dokketøyet  samt andre ting.

Resultatet ser du her …  

Det ble 114 nøster …. Tror jeg har bomullsgarn en lang stund 😉

Jeg skulle også handle noe vanlig heklegarn i både hvitt og cru-farget til to hekleoppdrag jeg har. Litt mer beskjedent antall dette 😉

Som dere ser så ligger det noen strikkepinner der også. Tro det eller ei, men det var faktisk noen pinner jeg manglet …. hehehe!

I løpet av helgen skal jeg starte på det ene hekleoppdraget. Skal bli deilig å hekle litt innimellom og 🙂

Ønsker dere alle en riktig god helg!

5 kommentarer til «20% salg på garn på SparKjøp»

 1. Er det noen som har gått amokk hehe? Det var litt av ein haug. Du skal ha nok garn til minst dette året. Eller? Har spart litt penger på eit så stort innkjøp. Eg har ikkje falt for det garnet eg, men kanskje eg hadde likt det bedre no. Har ikkje prøvd det siden ……lenge siden. Var ikkje så vand med å bruke bommulsgarn.
  Gleder emg til å sjå kva du holder på med no og alt du skal alge av dette. Tjener det fort inn att vil eg tro. Ha ein fin dag. Det skal eg ha

 2. Greta:
  Nei, slettes ikke amok 😉 Har garn langt utover høsten nå 🙂 Det ble noen kroner innspart ja 🙂 Er veldig fornøyd med garnet. Det kommer bilder etter hvert som jeg får laget ting. Nå er det noen andre oppdrag som må gå først 🙂 Kos deg med islands-garnet 🙂

 3. hehe eg trodde eg gikk amok når eg kjøpte garn for rundt 200 kr i går på spar kjøp, men eg ser at du har virkelig slått meg med mengden 😉 hehe.
  Er veldig kjekt når de har 20 % for da kan man kjøpe med god samvittighet!
  Ønsker deg en riktig god helg og nyt garnet!

 4. Åh! Skulle kanskje tatt turen dit, men jeg får vel heller finne på noe med alt garnet jeg har liggende 🙂 Dessuten bør jeg vel unngå de store kjøpene før flytting. Ikke mange månedene igjen nå. Blir spennende å se det du skal lage 🙂

 5. Anna Therese:
  Hehehe …. slo deg nok grundig der 🙂
  Hadde planlagt dette, for det går ganske mange nøster bomullsgarn i løpet av året 😉
  God helg til deg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *