På nålen 1 ….

Da er jeg i gang med første hekle-oppdrag i 2013 🙂 

Det var skikkelig deilig å hekle igjen, men veldig uvant med så tynt garn og nål … det siste halve året har håndarbeidet stort vært i pinnestr. 3, 3,5 og opp til 9. Blir ivrig når jeg ser fremgangen i mønsteret!

Skal kose meg en liten stund til med håndarbeidet og så er det nok natta 🙂 Det er en ny dag og nye muligheter i morgen ! 

Ha en flott lørdag! 

5 kommentarer til «På nålen 1 ….»

  1. å så stilig. Du er kjempeflink. For eit arbeide det er. Veit det for eg hekla meg gardiner til kjøkkenet i 82. Det er lenge siden det og dei er nok forsvunne i alle flyttelassa mine hehe. Dreiv på med litt hekling da eg var ung. No er eg berre gammel og kan berre strikke hehe. Ha ei fantastisk håndarbeidshelg klem

  2. Det var et flott mønster. Vårlig og fint. Jeg syns hekling er morsomt men kan ikke hekle noe særlig pga fingerene mine…så derfor blir jeg jo helt misunnerlig når jeg ser sånne flotte arbeider. 😀

    1. Hei, jeg har egentlig bare sett på ett gensermønster og tegnet av mønsteret. Bestemte meg for type garn og hvor brede/høyde klutene skulle være og valg antall masker utfra det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *