Ferdig med gardinkappa

Da var jeg ferdig med den første heklede gardinkappen jeg har oppdrag på i år 🙂

Den er heklet i 12/4 hvitt bomullsgarn med pinne 1,75. Det var veldig uvant med så tynn heklenål, men det tok ikke lange tiden før en vente seg til det 🙂 Synes det har gått radig unna, startet jo med den fredag kveld 🙂

Her ser du nærbilde av nedre del av gardinkappen:

Og her ser du øvre del av gardinkappen. Siden kappen skal henge på wire så tilpasset jeg kanten til det.

Syntes den ble fin jeg 🙂 Nå skal jeg ta meg litt kose-hekling før jeg begynner på neste gardinprosjekt 🙂

Hva holder du på med i kveld?

21 kommentarer til «Ferdig med gardinkappa»

 1. Den ble flott! Jeg har gjort i-pad-veska. Ellers er det rydding på gang her. Torsdag kommer det fotograf og fredag kommer det takstmann. Snart tid for visning og salg 🙂

 2. Den ble nydelig,,og fort ferdig også. Er det etter mønster eller har du heklet etter fri fantasi? Er bestandig litt godt og ta en runde med heklenålen etter en tids bruk av strikkepinner,,så det er godt og kunne variere litt på det området også:) Jeg er nå igang med en Marius genser,,,men er ikke glad i og strikke mønster med flere farger. Men litt artig er det,,:))

 3. Oy. Det ble skikkelig flotte gardiner. Skal si du er flink å hekle. Jeg holder på med å sy babyteppe til min niese sin sønn, blir lappeteknikk selv om jeg ikke har så god erfaring med det.:-) Regner med .at de gardinene du hekler pynter opp i huset. Du må legge ut et bilde når de er hengt opp 🙂

 4. Den vart kjempelekker. Det der har du gjort før og det der kan du. Tror du er like flink som svigermor mi og bestemor mi var med heklekroken. Imponert.
  Da du skrev dette innlegget så holdet eg på med….Nei det får vente til det er ferdig. Det er kveldstrikket mitt. Ønsker deg ein fin dag

 5. Lisbeth Pedersen:
  Tusen takk skal du ha Lisbeth 🙂 Ser ut som du er litt av en tusenkunstner 🙂 Mange forskjellige hobbyer 🙂 Ser vi har flere hobbyer felles 🙂

 6. Linda g:
  Hei Linda, ja jeg tar på meg både hekle- og strikkeoppdrag 🙂 Jeg vet faktisk ikke hvor jeg har mønsteret nå, men skal sjekke opp om jeg kan finne det 🙂 Ha en flott kveld 🙂

 7. D hadde vært kjempefint! Jeg er ute etter en kappe på ca 300cm og ca 25cm fra topp til nederste spiss. Jeg kan gjerne bestille fra deg, eller jeg kan høre med svigermor 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *