Kosehekling

Etter å ha gjort ferdig et hekleoppdrag, skal jeg ta litt «kose-hekling» før jeg hiver meg over neste oppdrag.

Jeg fant en oppskrift på garnstudio på en gryteklut som jeg tenkte kunne være artig og prøve. Og det var jo greit at det var litt tykt garn og pinne (4) slik at det er fort gjort 😉

 

http://garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=147&d_id=20&lang=no

Ferdig resultat med bilde vil komme senere 🙂 Ha en fin kveld!

12 kommentarer til «Kosehekling»

  1. De så fine ut, men syns ofte at de blir litt for mye luft i mine heklede grytekluter så de blir aldri brukt..Spent hvordan disse blir, og blir dem bra så kanskje jeg skulle lage noen jeg også for har så mye bommullsgarnsrester som jeg hadde tenkt å lage kluter av, men greit med litt variasjon.

  2. Trulte H:
    Har funnet meg 2 oppskrifter på heklede grytekluter som det ikke blir noe særlig luft/hull i. Gode og tykke 🙂 Du kan jo hekle kluter også 🙂

  3. Såg berre på bildet først, og lurte på kor du hadde reist henne så brått. Såg så varmt og godt ut hehe. Dei er fine og gode dei der. Kejkt emd gule til påske. Og desse er du nok fort ferdig emd. Ha ein super duper dag

  4. Greta:
    Hehe … det så veldig godt og ikke minst varmt ut! Her var det -18,6 i morges … og det er -16 og på vei opp nå … Det går fort unna når jeg bare får satt meg ned 😉 Håper du har hatt en flott dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *