Neste store hekle-prosjekt

Det har vært en uke med lite håndarbeid. Har akkurat avsluttet litt småhekling. Nå skal jeg kose meg med strikketøyet mitt resten av kvelden. I morgen blir det oppstart på det neste store hekle-prosjektet.

Det er en heklekappe med «omvendte trappetrinn» med et mønster av roser. Gardina er pyntet med «dopler». Synes det er en flott gardinkappe. Mønsteret har jeg «lest» av en gammel gardinkappe som var i ferd med å gå i oppløsning. Jeg fikk låne den fordi jeg skulle hekle to nye gardinkapper som skulle erstatte den gamle utslitte. Nedenfor ser du et bilde av hvordan gardinkappa skal bli :

Synes det er et flott mønster, men det er ikke alle steder en sånn gardinkappe passer. Hva synes du om den?

10 kommentarer til «Neste store hekle-prosjekt»

  1. Det var en flott gardinkappe..men enig i at ikke alle vinduer kan ha den typen der….Og glemte å spørre når jeg så på gryteklutene dine i innlegget før om de ble tykke og gode?

  2. Den var veldig spesiell og veldig tøff. Din blir sikkert kjempefin. du som er så flink å hekle og strikke. gleder meg skikkelig til å sjå den. Kva strikker du på i kveld da?

  3. Greta:
    I kveld strikker jeg litt på Dorthe-genseren min … som jeg fremdeles ikke er ferdig med … men den har ikke akkurat blitt prioritert heller da 🙂 Men har litt lyst å komme lenger på den!

  4. Kjempefin gardinkappe, Du er jammen flink og tålmodig som klarer å hekle sånne ting 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *