Ny oppskrift på heklede grytekluter prøvd

Når jeg så en ny oppskrift på heklede grytekluter på Garnstudio så måtte jeg jo bare prøve. Jeg har heklet de i lime-grønt og gult Bomull Sport på pinne nr. 4. Det er et artig og kjapt mønster å hekle.

Har ikke testet de enda, men de kjennes tykke og gode ut. Tenker jeg setter gubben på den saken 😉

 

7 kommentarer til «Ny oppskrift på heklede grytekluter prøvd»

  1. Dette var fine grytekluter du har heklet,,og dette garnet bruker jeg selv mye av til samme formål og er veldig fornøyd med garnet:) Tror jeg får lære meg denne teknikken med stjernemønster,,ser veldig fint ut nemlig. Men vårlige farger har du også brukt,,deilig med noe som kvikker opp på denne tiden:))

  2. Hobbystua:
    Takk 🙂 Har vært veldig fornøyd med det garnet og har brukt det i mange år. Det var en veldig enkel teknikk og kjapp å lære 🙂 Tenkte litt mot påske og vår jeg nå, er lei vinteren 😉 Ha en fin dag!

  3. Da er gryteklutene testet, Går fint å ta ut av stekeovnen uten å brette grytekluten, men skal det bæres litt bør grytekluten brettes(som jeg gjør med alle andre grytekluter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *