I gang med hekle prosjekt nr. 2

Da er jeg i gang med neste hekle prosjekt. Det skal bli en gardinkappe med roser og «dopler på». Har lagt ut bilde av den jeg har heklet tidligere på bloggen.

Har lagt inn mønsteret i et regneark og har skrevet det ut på et ark, som jeg bruker til å stryke over etterhvert som jeg har heklet linjene. Det gjør det lettere å holde orden på hvilken rad jeg holder på med. Minsker muligheten for at jeg hekler feil i mønsteret. Er ganske surt å rekke opp … Og så er det jo gøy, for jeg ser jo både på mønsteret og arbeidet at det går framover 🙂

Ha en fin søndagskveld, uansett om du holder på med håndarbeid eller bare slapper av 🙂

8 kommentarer til «I gang med hekle prosjekt nr. 2»

  1. ikkje bare er du flink, men ganske så lur også. Har benyttet den teknikken på strikkemønstre noen ganger. Den blir knallfin den kappen. gleder emg til å sjå fortsettelsen. Ha ein fantastisk dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *