Artig prosjekt

Skjønner ikke dette … uka går så fort og denne uka har det ikke blitt mye tid til håndarbeid. Et par av oss damene i gata har snakket om at vi burde hatt en håndarbeidskveld lenge, men det har liksom ikke blitt noe. Så da tok jeg initiativet til å ha en håndarbeidskveld på torsdagen. Det var stooor interesse, men det ble bare meg og en til. Men vi hadde det kjempehyggelig med strikketøyet 🙂

Jeg hadde lyst til å holde på med noe annet enn oppdrag på torsdag så jeg fant fram en oppskrift på en uglelue som jeg fant her: 

http://hobbymegher.blogspot.no/2013/01/oversatt-lue-med-uglemnster.html .

Har jo tidligere strikket noen uglevotter og tenkte det kunne moro om jeg kunne lage et sett.

 Den var ganske kjapp og strikke, så jeg ble ferdig med selve lua på torsdag kveld … litt over vanlig sengetid 😉 Fredag fikk jeg sydd på knapper til øynene 🙂

Den er strikket i Drops Big Merino med pinne 5.

Dette var et så morsomt prosjekt at jeg fant ut jeg skulle strikke flere av disse. Her har jeg strikket den i offwhite Big Merino. Har ikke fått sydd på knappene til øyne enda. Skal legge ut et nytt bilde når det er gjort 🙂

Måtte ta et bilde av både lue og vottene sammen 🙂 Syntes dette settet ble veldig artig.

Har gått gjennom alle knappeboksene mine og funnet fram en del knapper som kan brukes som øyne på luene og flere par med votter.

Har også fått en ekstra bestilling på en lilla uglelue fra en liten frøken. Den er såå kul mamma! Så da gjør jeg jo det. Det er mitt prosjekt nå i kveld 🙂 

Ønsker alle en flott lørdag! Kos deg!

 

5 kommentarer til «Artig prosjekt»

  1. Så flott den ble med øyne…Moro med knapper. De ugeluene er morsomme…Men jeg har aldri tørt å stikke en fordi det er oppskrift..:-)

  2. Klart man tar slike oppdrag på stark arm. Dei var jo fine da, desse luene. enig emd deg. Det vart eit fint sett. Må skaffe emg litt bigg merino eg og. kanskje eg kjøper noen nøster den 14. da skal eg til førde og da blir det ein tur oppom Domus tenekr eg. Ha ei super fin natt vennen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *