Ferdig med ekstra-bestillingen

Da var jeg også ferdig med uglevottene til lisjefrøkna 🙂 Hun var veldig spent på om mamma ville bli ferdig med vottene i dag. Hun ville så veldig gjerne ha lua og vottene på seg på skolen i morgen. Og det måtte jeg jo prøve å få til 😉 Satser på at hun blir fornøyd i morgen tidlig når hun ser at vottene også er ferdige 🙂

De er strikket i dobbelt Drops Merino Extra Fine på pinne 5. Har justert den opprinnelige oppskriften (har linket til den i et tidligere innlegg på bloggen) slik at vottene ble store nok til frøkna 🙂 

Fargen på bildet er ikke helt sånn som den er i virkeligheten. Den er faktisk mørk lilla, nesten advent-lilla. Ser litt bedre ut på bildet nedenfor. Måtte jo ta et bilde av det komplette settet også 🙂

Ønsker alle en riktig flott uke 🙂

7 kommentarer til «Ferdig med ekstra-bestillingen»

 1. Et flott sett dette uglesettet,og jeg tittet på luene under her også. Utrolig flotte er dem. Men kan jeg bruke Nepal garn til disse tror du? For ser du skriver at det er strikket i dobbelt garn. For dette her fristet du meg med nå nemlig,,,og jeg har også heklet gryteklutene du også lagde:) Hermer ikke,,men fikk gode ideer her hos deg:))

 2. Hobbystua:
  Tusen takk 🙂 Du kan fint bruke Nepal siden det er pinne nr. 5. Jeg har brukt Drops Big Merino med pinne nr. 5 på de andre luene 🙂
  Det er jo kjempegøy at jeg kan inspirere deg 🙂 Akkurat som at jeg blir inspirert av det du lager 🙂

 3. god morgen. Det vart kjempefint. Tenker ho var glad når ho stod opp og fikk begge deler i dag. Kjekt med eit heilt sett og når det er så fint. Og så kan ho skryte av att det er mammaen som har laga det. Ikkje dumt det heller nei. Kan få noen ekstra oppdrag av det også, sikkert. På min skjerm ser det blått ut. Men fargene er vanskelig å gjengi spes på kvelden. ha ein stårlandes dag vennen

 4. Tusen takk for hurtig svar,,og ja her har jeg fått masse inspirasjon nå:)) Så nå skal det bli luestrikking i kveld:)) Har så mye Nepal garn liggende,,så dette passer jo godt.

 5. Greta:
  Frøkna var veldig glad da hun så settet helt ferdig i morges 🙂 Når jeg spurte om vottene passet så sa hun med et smil at de kjennes ut som silke mamma 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *