Ugleluer

Da har jeg fått sydd å øyne på den offwhite uglelua.

Ble ferdig sent i går med ekstrabestillingen jeg fikk 😉

Ser at bildet lyver litt på fargen. Den er mørk lilla, og er strikket i dobbel Merino Extra Fine på pinne 5. Siden jeg ikke hadde nok av den rette typen knapper fant jeg noen perler i skuffen 🙂 Frøkna var kjempefornøyd og tok den på med en gang! Hyggelig når de er fornøyde 🙂 Nå venter hun bare på votter …. så jeg vet hva jeg må gjøre i dag 😉

Kos deg med dine aktiviteter på en søndag! Her snør det!

5 kommentarer til «Ugleluer»

  1. Så fin dei vart begge to. Spes den til lillesnuppa :D, Klart du må lage votter i dag da. Greit med slike ting som ikkje tar så lang tid da, når dei vil ah det fort. Fin strikke søndag videre til deg vennen

  2. Greta:
    Tusen takk 🙂 Greit med litt kjapt håndarbeide innimellom, føler at en har fått gjort noe og da 😉 Takk 🙂 Ha en flott strikkesøndag du og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *