Et lite hint av sommer

Det har ikke vært så mye igjen av kveldene, så jeg har bare holdt på med litt småtteri.

Fant en oppskrift på en av facebook-sidene som jeg har likt, men jeg finner den ikke i farten 🙂

Bildene ble dessverre ikke så klare, tror jeg må få kjøpt meg et nytt kamera snart. Syntes disse ble søte da 🙂 

Ha en fin torsdag!

15 kommentarer til «Et lite hint av sommer»

 1. Her har du heklet noen nydelige sommerfugler du kan pynte opp med mens en venter på våren:) Ja kveldene går fort når en har mye annet og gjøre også. Nå har jeg selv malt veggene på kjøkkenet,,og blir nok et strøk til i morgen. Men det beste er nå at jeg har strikket ferdig ugleluen og sydd på perler. En god natt og så en fortsatt fin uke:))

 2. Hobbystua:
  Luen ble kjempeflott den 🙂 Og det tenker jeg kjøkkenet blir også 🙂 Kos deg med maling! Jeg ser fram til en helg med skiskyting på tv og håndarbeid 😉 En fortsatt fin uke!

 3. Dei var skjønne. og ja dei minner om andre årstider enn den vi har no. Kjekt å ha sånne på alger som ein kan pynte diverse strikk med. Veldig lurt for den som liker å lage slike småting. Da er det snart helg. Det blir vel masse håndarbeide i helga. Er jo Vm jo. Hil go ha ei flott helg

 4. Så fine de var. Så sånne for mange år siden i et hefte…men da var de att sammen til kant rundt en duk tror jeg…Fargene er gladfarger og det trenger man på nå. 🙂

 5. Greta:
  En kan bruke de til mye forskjellig så jeg får bare se hva det blir til 🙂 Satser på skiskyting og håndarbeide. Men siden mannen er på jobb i helgen så må jeg bake boller til søndagen 🙂 Må jo ha fastelavn boller 🙂 En riktig god helg Greta 🙂 Regner med at det blir en del håndarbeid på deg og 😉

 6. Tror den sto i et av hefte fra hjemmet fra 70/80 tallet som het Hjemmets heklebøker, eller kanskje det var i bøkene fra Familien rundt samme tid…Har du dem?

 7. Hvis ikke kan jeg titte å se om jeg har den i mine…Si i fra hvis du ikke finner den…Jeg har bare igjen bøkene mine for som jeg før har nevnt når jeg kjøpte hus nå for et par år siden skulle min sønn hjelpe meg med pakking og rydding i gamle huset, og han kastet alle oppskrifter, strikkepinner og garn etter både meg og moren min…Han tenkte det var søppel…men kan jo ikke bli sint, han skulle jo bare være snill og hjelpe sin mor. 🙂

 8. Trulte H:
  Skal si i fra til deg om jeg finner den.
  Det var jo utrolig kjedelig å miste alt det, men en del av det kan i alle fall erstattes 🙂 Du må bare si i fra hvis det er noen oppskrifter du trenger. Har mye forskjellig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *