Hvilket garn skal jeg bruke?

Jeg tenker på å strikke noen puter som jeg kan ha i sofaen for å få litt variasjon. Har sett mange flotte mønstere, men tror nok kanskje det blir med fletter og noe sånt.

Og med barn og ungdom i huset vil putene bli utsatt for røff behandling, og også kanskje litt søl av diverse mat og drikkevarer, så de må jo tåle en vask eller to også.

Så da spør jeg dere som har erfaring med strikking/hekling av puter:

 

                   Hva slags garn vil du anbefale å bruke?

 

Ha en fortsatt flott torsdags kveld 🙂

16 kommentarer til «Hvilket garn skal jeg bruke?»

  1. Jeg har jo noen planer om noen puter jeg også, og har faktisk tenkt å bruke noe billig garn med akryll i…Vi har 4 katter og ting her i huset må vasker ofte. 🙂

  2. jeg ville foreslå det samme som Greta.Silja har jeg brukt til barnebarnas ullbukser og dei holder seg like godt etter hardt bruk og mange vender i vaskemaskin.Garn med akryl vil nuppe seg fort og du får ødelagt putene mener iallefall jeg.
    Silja er 80%superwash ull og 20% nylon.Tror min datter hiver det i maskina på 40 graders vask men du bør bruke milo

  3. Hvorfor ikke bruke Rubin til puter da,,eller Gjestal bomullsgarnet,,det er jo noe som tåler litt juling og som kan vaskes om og om igjen:) Ligger en del oppskrifter på puter på Drops også. Og noe er i Nepal,og Alaska. Men tror jeg selv hadde gått for bomullsgarnet selv nå hvis det er puter som skal brukes utover nå. Har selv strikket puter i akrylgarn/bomull.:)) Lykke til og riktig god helg med strikking og mye sport på tv:)) Det liker vi:))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *