Et lite ikke-håndarbeidsrelatert skryteinnlegg ;-)

Dette har ikke så mye med håndarbeid å gjøre, men jeg er så fornøyd at jeg måtte bare fortelle det.

Jeg har normalt sett teken på det meste av bakst som jeg lager, men det er en ting jeg ikke helt har greid å få til  …. og det er boller!! De blir alltid litt for tunge, eller for godt stekt, eller for lite stekt eller tørre eller …. ja, du forstår vel hva jeg mener … Selv om jeg har brukt en oppskrift som min kjære lager utrolige flotte og «fluffy» boller av, så har aldri jeg greid det samme ….

Men i dag, følte jeg virkelig at jeg fikk til bollene! At de smaker som de pleier når mannen lager de er jo ikke unormalt, siden det er samme oppskriften, men  at de ble så fine og fluffy … det trodde jeg ærlig talt ikke at jeg skulle få til! Men jammen meg gjorde jeg det!

Og prøvekaninene var veldig fornøyd med bollene også og da er jo jeg kjempeglad! Og da måtte jeg jo bare skryte litt ;P

Så de ikke fine ut!

Gleder meg veldig til fastelavnsboller i morgen 🙂 Ha en fortsatt fin lørdag!

8 kommentarer til «Et lite ikke-håndarbeidsrelatert skryteinnlegg ;-)»

  1. Dette ser ut som gode og deilige boller da,,og nøkkelen til det er at du har fått hevet deigen godt opp tenker jeg,,og ikke brukt for mye mel:)) Det er ikke noe som kan slå en god gjærdeigbakst og som smaker så godt:))) Så kos Dere i morgen med boller og ha en fin morsdag og fastelavensøndag:)

  2. skal vere enig i att dei såg veldig flotte ut. Spiser ikkje slike eg. Men ser no att eg godt kunne tenkt meg ein i dag. Heldigvis ahr eg ikkje slike i huset. Kos deg med boller og sport og strikking.

  3. Baking er det hobby bra som noe…Og så fine og gode de så ut…Vi bruker ikke slike boller vi men velsboller og de må bakes samme dag…så jeg er snart i gang..:-)

  4. Nei jeg har sikkert skrevet det galt…men det er vannbakkelsboller som fylles med krem…:-) Kanskje det skrives Walesboller….vi kaller de i hvertfall for «velsboller» på min dialekt…:-) Moren min hadde ofte buttdeig i bunn, og vannbakkelsdeig på toppen…men jeg bruker bare vannbakkelsdeig…:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *