På pinnen 5 ….

I påvente av avklaring på lengden av heklegardina, så har jeg satt i gang med et bestillingsprosjekt.

Jeg skal strikke en pc-veske i det velkjente marius-mønsteret. Den strikkes i Tove-garnet fra Sandnes og skal toves etterpå. 

Det er første gang jeg strikker med dette garnet som er et 2-tråds ullgarn. Det kjennes hardt ut og jeg liker ikke teksturen på garnet. Tror nok ikke at jeg jeg blir å strikke så mye med det garnet. Blir spennende å se hvordan pc-veska blir når den er ferdig tovet 🙂

Har du strikket noe i Tove før?

12 kommentarer til «På pinnen 5 ….»

 1. Jeg tror denne blir veldig fin,,men er enig med deg at dette garnet ikke er av det beste og strikke med. Men du har jo kommet langt,så er nesten i mål alt:)) Blir nok en heldig mottaker i hvertfall:))

 2. Har aldri prøvd det garnet nei, og utifra det du skriver, så skal eg ikkje prøve det med det første heller. Eg bruker jo ikkje å tove ting. Sjølv om eg gjorde det på fredag. Og det var faktsik vellykka. sjølv om eg ikkje gjorde det på rett måte sikkert.
  Håper dere får ein fin dag vennen

 3. Greta:
  Har aldri tovet før jeg heller, i hvert fall ikke planlagt …. Endte med en tovet genser en gang, men den skulle ikke vært det … Men finner nok ut av det 🙂
  Ønsker deg og dine en flott dag!

 4. Gleder meg til å se den ferdig. Ja vi er forskjellige og bra er det, jeg liker godt Tove garnet jeg men ikke til toving…bruker det til votter og liker godt strukturen i det…Det blir mykt når det er vasket samme som med ullteppegarn fra Sparkjøp…:-) Vet at mange tover Tove, men personlig liker jeg best å tove ting som er strikket med garn som har en tykkelse på ca 100 meter på 50 gram, og ca 22 masker på 10 cm…

 5. Trulte H:
  Bruker Tove fordi oppskriften sier det. Pleier i utgangspunktet ikke strikke ting som skal toves, men en gang må jo være den første 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *