Bestillingsprosjekt PC-veske ferdig :-)

Midt oppe i huseiers oppussing av stua og derpå følgende flytting av møbler og annet inventar fram og tilbake, så har jeg greid å bli ferdig med et prosjekt 🙂 Det trodde jeg ikke når uka starta. Det har vært en hektisk uke med mye aktiviteter og avtaler. Man jammen meg har den gått utrolig fort også!

Prosjektet jeg ble ferdig med er PC-veska i Marius mønster. Slik ser den ut når jeg har fått sydd den sammen i bunn:

 

Nå ligger den i vaskemaskinen på 40 grader og skal toves. Er utrolig spent på hvordan den blir når den er ferdig. Jeg har aldri tovet noe som har vært planlagt tovet! Blir spennende å se 🙂 Så på mandag må jeg en tur og kjøpe glidelåsen til veska. Da går det nok ikke så lenge før den kan sendes til bestiller 😉

Nå skal jeg bare kose meg med håndarbeid og tv’en og slappe av etter en travel dag med å flytte møblene tilbake til stua etter at huseier var ferdig med å legge parketten. Benyttet jo sjansen til å prøve en annen møblering og det ble faktisk enda bedre synes jeg 🙂

Ønsker deg en flott lørdags kveld!

12 kommentarer til «Bestillingsprosjekt PC-veske ferdig :-)»

 1. du er både modig og flink. Og mer effektiv enn du sjølv tror, skjønner eg. Herlig å få pussa opp stua. trodde vel att dere hadde kjøpt hus der nede, men veldig greit å leige også.
  er veldig spent på korleis det gjekk med tovinga di. tror ikkje eg hadde turt å vise den frem før toving, hadde vore så redd for att eg ikkje skulle fått det til. Mne så har eg vel litt meir angst enn nødvendig da

 2. Denne er fin – og blir sikkert fin som tovet også 🙂 Gleder meg til bilder!
  En måte å tove på, som gir bedre kontroll, er å tove i tørketrommelen. Da kan en stoppe maskinen underveis så mange ganger en ønsker – og avslutte prosessen mens leken fortsatt er god 😀

 3. iina:
  Det har jeg ikke tenkt på, har alltid hørt om vaskemaskinen som tove-sted.
  Kjørte det vanlige vaskeprogrammet på redusert tid, så nå gjenstår det å se den i tørket tilstand 🙂 Ha en fin søndag!

 4. Greta:
  Føler ikke jeg er effektiv i det hele tatt jeg da … hehe. Det er ikke bare bare å flytte til et nytt sted med barn, og en vet jo aldri om en vil trives. Derfor leide vi. Nå prøver vi å få spart opp litt penger slik at vi kan ha egenkapital når vi en gang skal kjøpe 🙂
  Har også vært redd for at jeg ikke skal få det til, men foreløpig ser det greit ut 🙂 Venter bare på at den skal tørke nå.
  Ha en flott søndag Greta 🙂

 5. Gleder meg å se bilde av Pc – veska helt ferdig 🙂 Er veldig fornøyd ,så langt. Jeg har fått mye skryt av mobil veska i marius mønster 🙂 Ha en fin søndag !

 6. Ja nå er jeg ferdig med 1 stjerneveske, holder på med 3 til av samme. Jeg sydde stjerneveske som jeg la ut på bloggen min her tidligere. Den ble etterspurt så derfor sydde jeg noen flere 🙂 Ha en fortsatt fin søndag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *