På pinnen 4 … Strikket tunika

Har satt i gang med et nytt strikke-oppdrag som skal være ferdig sånn en gang i april. Tenkte det var greit å komme i gang med oppdraget for å ha god tid så det ikke skal bli noe stress. Og så synes jeg det er greit å kunne bytte på forskjellige arbeid for å kunne ta en liten pause og unngå å bli drittlei et prosjekt 😉

Og når jeg leste oppskriften så var jeg veldig glad for at jeg hadde bestemt meg for å starte med det nå! Tunikaen skal strikkes på langs og i ett stykke på pinne 3, så vil det ta litt tid ser jeg. Det er mye mønster å passe på samt at den skal være videre nede enn oppe. Må være skikkelig konsentrert på denne 🙂 ellers blir det lett å gå surr i omgangene her …

Tunikaen ser veldig flott ut og jeg kunne egentlig godt tenke med en maken, men i en annen farge. Skal se hvordan denne blir å strikke før jeg evt. vurderer en til meg selv:-) http://garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=139&d_id=4&lang=no

Bildene ble dessverre ikke så veldig fine og lyse og strikkepinnen ville hele tiden bøye seg, men her får dere inntrykk av tunikaen så langt:

Bladmønsteret på brystet:

Viftekanten nederst:

Ha en fortsatt flott uke!

8 kommentarer til «På pinnen 4 … Strikket tunika»

 1. Den var stilig. Men ein god del arbeide på tynne pinner. godt å ha god tid på den ja. Og ha andre strikk å bytte på. Men den blir veldig flott da. Skjønner att du har lyst på ein slik sjølv. spørs kor lei du blir av denne før du er ferdig. Lykke til med den. klem

 2. Greta:
  Det var det jeg tenkte og Greta 🙂 Må se hvordan den blir å strikke 🙂 Det er jo gøy og se framgangen da, som jeg ser veldig greit på bladmønstrene 🙂 Takk takk 🙂 Klem

 3. Dette ser ut som og bli veldig pent,,bladmønster er jo nydelig. Men med tynt garn og tynn pinne er det nok lurt og starte i god tid med slikt:) Men du er rask så dette er nok du ferdig med lenge før. Må du ha en fin helg og kos deg med både strikk og VM på ski:))

 4. Hobbystua:
  Hehehe … en må bare ta det med ro og prøve å strikke like fast hele tiden 🙂 Takk for tiltroen 🙂 Ønsker deg en flott helg med håndarbeid og vm på ski 🙂

 5. venkesstrikk:
  Ja, det er kjempegøy med sånne mønstere 🙂 Men en må jammen meg passe på slik at det blir riktig med antall masker og mønsteret!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *