Strikkede kluter

Innimellom bestillingene følte jeg behov for å prøve noe lite og kjapt hekl. Fant derfor fram en oppskrift fra Garnstudio på noen strikkede kluter som jeg hadde sett tidligere og hadde lyst til å prøve.

Prøvde å strikke de først i Bomull Sport (i rosa og den minstre størrelsen på 21 x 21 cm. Syntes ikke den ble så veldig god, så jeg fant ut at jeg skulle prøve et annet bomullsgarn. Prøvde derfor Cotton Light og den største størrelsen på 25 x 25 cm. Den syntes jeg ble mye mykere og bedre. Og passelig størrelse!

Kommer nok til å strikke flere av disse etterhvert 🙂 Nå er det tilbake til forskjellige oppdrag 🙂

5 kommentarer til «Strikkede kluter»

  1. eg har tenkt å strikke noen babykluter til sommeren. Kanskje eg skal sjekke ut det mønsteret der. elelr kanskje eg berre tar dei heilt enklet får sjå. Men garnet må vere veldig mjukt og fint. Connon light har eg ikkje brukt. Bør eg teste ut det?

  2. Greta:
    Jeg synes det er et veldig ålreit garn. Er vant til at bomullsgarn gjerne gjør plagg tungt i seg selv, men strikket en tunika til jentungen i det garnet og den ble veldig fin og lett 🙂 Veldig godt garn å strikke med. Passe til pinne 4.

  3. Se der har også du strikket kluter i fine farger,og jeg strikket dem i Gjestal bomullsport. Men den minste passet godt som gryteklut og med en heklekant rundt ble det grei størrelse på dem.Dette var et koselig strikk og holde på med,så blir sikkert flere tenker jeg. Og nå i disse VM tider er det supert med noe tv-strikk:))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *