Hekleprosjekt i fremdrift

Denne helgen har mye av tiden gått med til hekle-prosjektet som jeg har fortalt om tidligere.

Nå har jeg fullført 3 seksjoner av kappen. Den er fremdeles 17 cm for kort, og en seksjon til av gardinkappa vil gjøre den altfor lang i fht ønsket bredde. Så nå har jeg laget et «avslutnings»-mønster som skal hekles på begge sider for å få nok bredde på kappen. Er veldig spent på hvordan den blir med forlengelsen. Men det får vi se når jeg får ferdig den delen.

Her ser du bildet av gardinkappa som den er uten forlengelsen og doplene:

6 kommentarer til «Hekleprosjekt i fremdrift»

  1. Den blir så knallfin. Så flink du er. Skjønner att du ahr vore heilt hekta denne helga med heklekrok, garn og kanskje ein smule sport på tv om eg ikkje tar heilt feil :0). Ønsker deg ein flott mandag

  2. Greta:
    Du tar nok ikke feil nei Greta 🙂 Det har nok vært litt sport på tv og … hehe … og har også vært ute og gått en liten tur i dag 🙂 En flott mandag til deg og!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *