Litt av hvert en holder på med

Har ikke vært så veldig aktiv på bloggen de siste dagene, men har fått brukt litt tid på håndarbeid denne uka 🙂

I går hadde jeg besøk av to gode venner og kollegaer og vi satt og strikket og skravlet og koste oss en masse! Fant ut at det var greit å strikke på noe som ikke trengte så mye konsentrasjon så da fant jeg fram Dorthe-genseren min 🙂 Nå er jeg ferdig med bakstykket og en arm, har begynt litt på en arm samt forstykket …. Det går framover selv om det går sent.

Har unnet meg en liten kveldsstund denne uka til å hekle litt gult til påske 🙂 Har prøvd noen oppskrifter på små påskeegg og påskekurver. De ble virkelig søte. 

Holder på med de siste tingene på heklegardina, samt at jeg strikker på tunikaen til en venninne. Den må jeg ha full konsentrasjon på, så da må jeg har roen til å sitte i ro med den 🙂

Skal legge ut bilder av tingene etterhvert, så følg med 😉

Ønsker alle en flott lørdag, uansett hvordan du tilbringer den eller hva du gjør 🙂 

3 kommentarer til «Litt av hvert en holder på med»

  1. Det vert masse spennde fra deg fremover da skjønner eg. Greit å ha håndarbeide til ein kvar anledning. fått oppskrifta utskreven til bodduyen no, men ahr bestemt meg til å vente til mandag når eg er åleine. blir mye telling og da er det greit å ikkje verte forstyrra.
    Gleder meg til å sjå alt du holder på med. Ønsker deg ein flott lørdag og ei nydelig helg. klem

  2. Greta:
    Det kan være greit å vente til det er litt ro rundt en før en har de store telleprosjektene 🙂
    Takk 🙂 Det kommer bilder etterhvert 🙂 En flott søndag ønskes deg og dine! Klem

  3. Dødsrått! Jeg må fikse meg en hettegenser. Men er litt usikker enda. Så da mekker jeg din før jeg mekker min egen i trekanter kanskje? Crocheting Rules!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *