Frustrasjon …. og litt håndarbeid :-)

Etter å ha sendt pc’en til reparasjon fordi vifta enten bråket veldig eller ikke gikk, så regnet jeg jo med at de skulle fikse den …  Den var jo bare 9 mnd gml. Men den gang ei!!! Jeg fikk den i retur uten å ha gjort noe fordi de ikke hørte lyden den laget når de startet den …. Kan du fatte det!!!? Fikk beskjed om at den kunne hentes i butikken og måtte betale nesten 1000 kroner for ingenting!! Jeg nektet å ta med meg pc’en før jeg hadde forsikret meg om at feilen ikke var tilstede lenger … Men vifta startet å bråke med en gang! Ekspeditøren måtte bare returnere pc’en tilbake til verkstedet …. 

Logget meg inn på servicesida mi og så at de nå hadde skiftet vifta … så da skal det forhåpentligvis ikke gå for lenge før jeg får pc’en min i retur 🙂 Kjenner jeg lar meg provosere «litt» av hele saken. ::

Men men, i påvente av min pc så har jeg fått låne gubbens mens han er på jobb 🙂 Så nå måtte jeg få lagt inn litt bilder av ting jeg har laget den siste tiden 🙂

Tok med meg et lett strikkearbeid når jeg skulle til Oslo på styremøte sist. Nemlig strikkede grytekluter i Fana-mønster i svart og hvitt. 

Det blir noe spesielt med svart og hvitt i mønsterstrikk. De to fargene sammen gir de et «rent» utseende!

Hva holder du på med for tida?

4 kommentarer til «Frustrasjon …. og litt håndarbeid :-)»

 1. Dei var knallfine. Herlig mønster. Kvitt og svart gjør seg på slikt mønster. Kva eg holder på med. Det var det da. Masse, men akkurat denne helga er det hentesett.

 2. Greta:
  Det er noe med kombinasjonen av svart og hvitt som blir veldig bra 🙂 Det hentesettet ser ut til å bli veldig flott 🙂 Kos deg med TV og strikk!

 3. Gryteklutene var kjempefine. Jeg liker svart/hvitt- mønster og dette var veldig flott.
  Pc som ikke fungerer er noe herk, og når en attpåtil ikke får den fikset fordi noen ikke gjør jobben sin skikkelig, så forstår jeg veldig godt irritasjonen din. Håper du snart får den igjen da 🙂 Akkurat nå holder jeg på med en vinflaskehund til en kollega som skal gi den til sin søster i bursdagsgave etter påske, og så syr jeg samtidig på en Frieleveske til en dame på jobben til min samboer. Etter det er det litt utejobbing i finvære tenkte jeg 🙂 God påske til deg og dine!

 4. hobbyz.blogg.no:
  Det håper jeg og 🙂 Savner min pc.
  De vinflaskehundene var utrolig flotte. Den søsteren blir nok veldig fornøyd 🙂 Frieleveskene er utrolig tøffe 🙂
  Det er flott vær å være ute i nå 🙂 med blå himmel og sol! God påske til deg og dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *